Utisci korisnika

Želeo bih da Vam se zahvalim na Vašoj brzoj pošiljci, sertifikatu i novom kursu, koji sam juče preuzeo putem Post-expresa. Još jedanput Vam se zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti.…

Pre svega želim da vam se zahvalim na veoma brzom i profesionalnom pristupu. Jovan Knežević - Hong Kong


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

Video lekcija - PHP programiranje

 

PHP programiranje, besplatna video lekcija

 

Želite da naučite PHP, ali niste sigurni kako izgledaju naši kursevi i da li ćete se snaći? Sigurno znate da su PHP programeri jedni od onih koji najbrže pronađu posao?

Pripremili smo Vam BESPLATNU lekciju iz kursa Core PHP Programming +CD koja je samo jedna od brojnih uz pomoću kojih ćete savladati osnove specfičnih elmenata ovog programskog jezika kao i funkcionalnosti PHP aplikacija.

Ipak imate veće ambicije? Želite visoko plaćen posao programera? Želite da se potpuno osposobite za rad na procesu projektovanja, izrade, implementacije i PHP programiranju u celini. Od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera i aplikacija.

U tom slučaju Vam preporučujemo Odsek programiranja IT Akademije koji će Vas pretvoriti u sertifikovanog profesionalca i obučiti u naprednom korišćenju širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio.NET, C, C++, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, PHP, Java i dr.).

Pogledajte program PHP programiranje i saznajte sve o planu i programu, cenama i slobodnim mestima.