Utisci korisnika

Želeo bih da Vam se zahvalim na Vašoj brzoj pošiljci, sertifikatu i novom kursu, koji sam juče preuzeo putem Post-expresa. Još jedanput Vam se zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti.…

"Ovo je pravi vid doškolovavanja za sve one koji nemaju uslova za redovno školovanje ili su prezauzeti. Nije teško za one koji hoce . Uz vas je i moj sin od 9 godina nesto naučio.…


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

O nama


LINK group je jedna od vodećih srpskih kompanija u oblasti pružanja usluga obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija i stranih jezika (kursevi, seminari, studije), projektovanja i implementacije informacionih sistema, izrade softverskih rešenja za upravljanje ljudskim resursima, elektronsko poslovanje na Internetu i edukativnih softvera.

Preduzeće LINK group je počelo sa radom 13. marta 1998. godine. Od prvog dana njegovo poslovanje karakteriše kvalitet pružanja usluga, savremenost u načinu rada i doslednost u odnosu sa klijentima, društvenim okruženjem i saradnicima.

Februar 2005. godine - LINK group postaje član evropske asocijacije EDEN (European Distance and E-learning Network), osnovane 1991. godine sa ciljem da neguje razvoj i usavršavanje principa učenja na daljinu. Članstvo LINK group-a u EDEN asocijaciji čini garanciju kvaliteta programa koji se sprovode u cilju edukacije iz različitih oblasti, s obzirom da Asocijacija obuhvata sve nivoe formalne i neformalne edukacije i obuke, stručne i opšte, kao i da je otvorena ka obrazovnim i istraživačkim institucijama, kompanijama, asocijacijama i drugim telima.

Osnivanje tima za izradu software-a tokom 2002. godine, dovodi do statusa LINK group-a kao ”Microsoft Certified Partner” a taj status je 2006.godine prerastao u ”Microsoft Gold Partner”. Članstvo u programu predstavlja svojevrsnu garanciju u smislu posedovanja širokog raspona tehničkih znanja i veština potrebnih za primenu Microsoft-ovih rešenja, a istovremeno ono je i potvrda opredeljenja LINK group Computer Center-a da prati najnovije tehnologije.

Takodje LINK group dobijanjem licenci za izdavanje International/European Computer Driving Licence tokom 2003. godine i Xpert u toku 2005 značajno je upotpunio paletu međunarodnih sertifikacija koje ima u ponudi.

2005. godine Link group postaje Cambridge International Centre čime je korisnicima njegovih usluga omogućeno sticanje jedne od najpriznatijih svetskih diploma Cambridge International Diploma in Business i Cambridge International Diploma in Computing.

Kako bi korisnicima svojih usluga omogućio medjunarodne priznate sertifikate u oblasti engleskog jezika LINK group je u toku 2005. godine postao ovlašćeni TOEIC test centar, a u 2006. godini TOEFL iBT test centar.

 

Danas, LINK group u svome sastavu obuhvata sledeće organizacione celine:

 

Korisni linkovi: