Utisci korisnika

Da li zato što je DLS novina kod nas (bar za mene)ili još više što će mi koristiti, tek, nalazim da je Arhitektura, izgradnja i održavanje PC računara prava stvar i svakom…

Pre svega želim da vam se zahvalim na veoma brzom i profesionalnom pristupu. Jovan Knežević - Hong Kong


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

Kako funkcionišu online kursevi?

1. Saznali ste za nas
2. Želite da kupite online kurs
3. Jasan Vam je način funkcionisanja, ali postoje neke nedoumice...

 

U narednom tekstu pokušaćemo da Vam razjasnimo sve nedoumice oko online kurseva i da Vam olakšamo izbor oko toga da su online kursevi ipak pravo rešenje za Vas.

1. Šta sadrži online kurs?

Kao primer, kupili ste online kurs i postali korisnik našeg sistema za učenje na daljinu. U tom slučaju dobijate: 

Sadržaj online kurseva na DL platformi - pristup modulima, jedinicama, testovima napredovanja, testovima po modulu, elementima i ostalim materijalima.

link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prilikom logovanja na Link DL platformu, ukoliko je uplata završena, pojaviće Vam se aktivirani kursevu koje ste kupili.


Moduli – Svaki kurs sastoji se iz određenog broja nastavnih oblasti ili celina koji se nazivaju nastavni moduli.
strana kursa
Jedinice – Svaki nastavni modul sastoji se iz određenog broja nastavnih jedinica koje odgovaraju po konceptu onome što u klasičnim školama zovemo školski čas.

Elementi – Nastavni elementi podrazumevaju same lekcije i materijale za učenje. Obuhvataju multimedijalne materijale (audio ili video tipa), tekstove u pdf formatu,internet stranice i sl. Za svaku nastavnu jedinicu postoji više nastavnih elemenata.

Testovi napredovanja - Testovi napredovanja su testovi provere znanja nakon svake nastavne jedinice. Sadrže manji broj pitanja. Svoje znanje kroz ove testove možete proveravati više puta.

Testovi po modulu - Testovi po modulu su testovi provere znanja nakon svakog nastavnog modula i koriste se kao testovi provere znanja nakon svake pređene oblasti. Obično sadrže veći broj pitanja, shodno veličini nastavnog modula. Na osnovu testova po modulu proverava se Vaš nivo znanja posle pređene oblasti i oni su relevantni za dobijanje sertifikata. Test se radi samo jednom.

 

2. Aktivacija kursa

Pošto izvršite uplatu načinom koji Vi izaberete, na sajtu link-elearning.com možete se ulogovati na Vaš nalog koristeći korisničko ime i šifru. U okviru imena Vašeg kursa videćete opciju "Startuj kurs". U okviru ove opcije imaćete polje za upis datuma početka kursa. Ova opcija je novina na našem sistemu za učenje na daljinu i daje Vam mogućnost da sami precizirate početak kursa koji ste kupili.


3. Vremenski period korišćenja kursa

kalendarNa raspolaganju imate nekoliko opcija trajanja kurseva, i to: 14 dana, mesec dana, dva meseca, tri meseca ili šest meseci. Vremenski period obuhvata vreme za koje će kurs trajati. Period trajanja se obračunava od datuma aktivacije online kursa.


4. Da li postoji upisni rok?

Ne. Za naše online kurseve ne postoji upisni rok, već ih možete upisati kada poželite. Vreme kada ćete učiti i koristiti u toku zakupljenog vremenskog perioda zavisi od Vas jer je naša platforma dostupna 24 sata dnevno, tokom cele nedelje.


5. Koja je razlika između kursa sa instruktorom i bez instruktora?

Varijanta sa instruktorom podrazumeva pomoć nastavnika putem postavljanja pitanja, dobijanja zadataka za izradu u toku kursa, slanja fajlova i sl. Kod online testova profesor šalje korisniku komentar posle urađenih testova. Nastavnik je u obavezi da odgovori na pitanje u roku od 24 časa. Za kontakt sa nastavnikom obezbeđen je elektronski servis.

6. Kontakt

Ako imate bilo koje nedoumice, sugestije ili pitanja, korisničku podršku možete kontaktirati u periodu od 9 do 17 časova putem telefona + 381 11 7856-130 ili poslati elektronsku poštu na adresu podrska@link-elearning.com i mi ćemo Vam rado izaći u susret.